La situació de la Torre permet visitar amb facilitat molts indrets d'interés. Tot seguit us fem un resum de llocs i activitats.
 

Tortosa

La ciutat de Tortosa està a la vall baixa del riu Ebre i cal destacar-ne la seva gran riquesa en monuments històrics que són testimoni de la seva importància per a les diferents civilitzacions que l'han cobejada i en especial per a la Corona d'Aragó. Tortosa va ser possiblement la ciutat d'Hibera, capital del territori ibèric de la Ilercavonia. Els principals monuments que podeu visitar són Els Reials Col·legis, diversos palaus com el de Montagut, Despuig, Oriol, Campmany ..., el convent de Santa Clara, la Llotja, edificis modernistes, historicistes, eclèctics, el parc Teodor González, el castell de la Suda...


 

Parc Natural dels Ports

Situat entre Catalunya, València i Aragó, aquest massís calcari, de relleu escarpat i abrupte se’ns presenta com un espai natural feréstec i ple de vida salvatge. El Parc Natural dels Ports va ser creat l'any 2001 amb una superfície de 35.050 hectàrees. Poblat per pinedes, alzinars, carrascars i fagedes, hi podreu observar també cabres salvatges, senglars i voltors. Podreu també practicar el senderisme, el cicloturisme, l'escalada o l'observació d'ocells.


 

Riu Ebre i Parc Natural del Delta

El Delta de l’Ebre és la major zona humida de Catalunya, amb una superfície de 320 km2. Constitueix un dels hàbitats aquàtics més importants del Mediterrani occidental. Es configura com un immens triangle —gairebé una illa— envoltat d’aigua i unit a terra ferma per la que fou l’antiga línia de costa. Un espai on les barreres entre cel i terra, terra i aigua, aigua dolça o salada, camps de conreu o vegetació autòctona es confonen.


 

Altres activitats

Es poden fer moltes altres activitats: visita al call jueu de Tortosa, cicloturisme per la Via Verda de les Terres de l'Ebre o pel Delta, Ruta del Vi i visita als cellers modernistes de la Terra Alta, Ruta de la Pau: els espais de la batalla de l'Ebre, ruta dels castells de frontera: la marca de les Terres de l’Ebre...Reserves

652 931 511